Despre noi

 

despre_noi

Societatea SERVOSTAL este o companie națională cu capital integral privat fondată în anul 2008 pe structura unei societăți comerciale cu răspundere limitată.

Principala arie de interes o reprezintă serviciile de proiectare, producere, import, livrare, servicii în garanție și postgaranție, asistență tehnică, instruire și consultanță pentru diverse tipuri de echipamente tehnice din domeniul de măsurare a apei și energiei termice de un nivel calitativ superior, de a inova în funcție de cerințele pieței și de a îmbunătății continuu eficacitatea serviciilor.

Compania își concentrează activitatea încât aceasta să confere clienților săi o mai mare siguranță și un bun control asupra raportului calitate-preț, acest lucru reflectându-se prin produse competitive pentru întreaga gamă de echipamente produse sau importate și distribuite, în special pe dezvoltarea orientată prin sisteme. Prin aceasta se înțelege că încercăm întotdeauna să furnizăm și să explorăm posibilitățile de inițiere a unor sisteme de apă și termoficare complet integrate.

SERVOSTAL este dedicată parteneriatelor și satisfacerii nevoilor de business ale clienților săi, dezvoltându-și în mod coerent și constant competențele tehnice și portofoliul de produse, asumandu-și cu responsabilitate rolul de partener de încredere.

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență îl reprezintă faptul că SERVOSTAL este reperezentantul autorizat al companiei MADDALENA care are proiectat și implementat Sistemul de Management al Calității având la bază standardele de referință SR EN ISO 9001; ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001.

SERVOSTAL deține contract cu compania AQUATEH pentru efectuarea  verificărilor  metrologice  a mijloacelor de măsurare  importate şi comercializate, precum și aflate în exploatare pe piaţa Republicii Moldova.