Firma „AQUATEH” SRL execută verificări apometre si contoare de branşament de la dimensiunile DN 15 pentru contoarele de apartament până la contoare cu dimensiuni mai mari DN20, DN32, DN40, DN50, DN 80, DN 100 pentru societaţi comerciale si instituţii.

 

Verificarea metrologică a unui apometru este o obligaţie a fiecarui proprietar de apartament. Noul certificat obţinut va fi prezentat administratorului blocului sau furnizorului de apă curentă pentru certificarea inregistrarii corecte a consumului. Compania noastră este certificată pentru a executa operaţii de verificare a apometrelor de apartamente, case, sau a contoarelor de branşament. Laboratorul de Verificări Metrologice are personal autorizat ca verificator metrolog pentru efectuarea verificărilor metrologice a contoarelor de apă.

 

Trecem la verificarea apometrului prin conectarea la un aparat-etalon urmand sa acordam calificativul ADMIS sau RESPINS. Folosim o instalaţie care permite verificarea metrologică a contoarelor cu diametrul nominal cuprins între D.N.50 mm şi D.N. 150 mm inclusiv de tip volumetrică, statică cu circuit închis. In cazul in care apometrul nu înregistrează corect acesta va trebui inlocuit cu unul nou. Pentru a procura un apometru nou adresaţi-vă la compania „SERVOSTAL” SRL.

 

Timpul de lucru necesar verificarii unui apometru este de cca 30 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactaţi pe mail sau telefonic.