Istoricul

 

Societatea AQUATEH este o companie naţională cu capital integral privat fondată în anul 2011 pe structura unei societăţi comerciale cu răspundere limitată.

Principala arie de interes o reprezintă serviciile de verificare metrologică pentru diverse tipuri de echipamente tehnice din domeniul de măsurare a debitului, temperaturi, frecvenţă şi timp de un nivel calitativ superior, de a inova în funcţie de cerinţele pieţei şi de a îmbunătăţii continuu eficacitatea serviciilor.

Compania îşi concentrează activitatea încît aceasta să confere clienţilor săi o mai mare siguranţă şi un bun control asupra raportului calitate-preţ, acest lucru reflectându-se prin servicii competitive pentru întreaga gamă de echipamente verificate. Prin aceasta se înţelege că încercăm întotdeauna să furnizăm şi să explorăm posibilităţile de iniţiere de servicii integrate la cel mai înalt nivel.

AQUATEH este dedicată parteneriatelor şi satisfacerii nevoilor de business ale clienţilor săi, dezvoltându-şi în mod coerent şi constant competenţele tehnice şi portofoliul de produse, asumandu-şi cu responsabilitate rolul de partener de încredere.

O garanţie în plus a seriozităţii şi nivelului înalt de competenţă îl reprezintă faptul că AQUATEH are proiectat şi implementat Sistemul de Management avînd la bază standardele de referinţă SM SR EN ISO 17020.